غلامرضا صفرنژاد، رئيس اتحاديه تهيه و توزيع کنندگان بلور و چيني تهران در گفت و گو با پايگاه اطلاع رساني اتاق اصناف تهران اظهار داشت: بايد به اين موضوع توجه کنيم که گزينه خريد چيني و بلور عموماَ براي تهيه جهيزيه نوعروسان و يا تکميل ظروف خانه انجام مي شود. به عبارتي کالايي نيست که مصرفي باشد و خانوارها ناگزير از خريد آن باشند.
به گفته رئيس اتحاديه تهيه و توزيع کنندگان بلور و چيني تهران، افزايش قيمت ارز موجب افزايش نرخ چشمگير کالاي چيني و بلور شده و اين امر منجر به کاهش قدرت خريد مصرف کننده شده است.
وي افزود: در يکي دو سال اخير به دليل عدم ثبات قيمت ارز با توجه به اينکه بخش زيادي از کالاها وارد نشده
است، صنف توليدکنندگان چيني و بلور به قابليت بالايي براي توليد دست يافته؛ اما متاسفانه قيمت گذاري کارخانه هاي توليدکننده چيني و بلور منطقي نيست و در واقع قيمتي نيست که مصرفکننده نهايي قدرت خريد آن را داشته باشد.
رئيس اتحاديه تهيه و توزيع کنندگان بلور و چيني تهران خاطرنشان کرد: اتحاديه هيچگونه نظارت يا دخالتي در قيمتگذاري چيني و بلور توليد شده ندارد؛ زيرا اينگونه کالاها مشمول قيمت گذاري دستوري نمي شود. از طرف ديگر اين صنف تنها توزيع کننده و پشتيبان توليدکننده داخلي است که متاسفانه بيشترين آسيب را به خاطر نوسانات قيمت ارز در بازار شيشه و بلور مي بيند.
صفرنژاد در شرح تداخلات پيش آمده اظهار کرد: اين موضوع با نوسانات ارزي، بيشتر خود را نشان مي دهد.در چند روز اخير کارخانه ها فروش خود را بستند و دليل اين کار هم کاملاَ مشخص و به جهت افزايش قيمت محصولات آن هم به دليل افزايش قيمت ارز است که براي اين موضوع بايد فکر اساسي شود.
رئيس اتحاديه تهيه و توزيع کنندگان بلور و چيني تهران متذکر شد: حال اگر کارخانه ها مشکلاتي براي تهيه ارز يا تهيه مواد اوليه مصرفي و يا مسائل ديگر دارند، دولت بايد رسيدگي و کمک کند تا مشکلات توليدکننده داخلي و به دنبال آن توزيعکننده و در نهايت مصرف کننده، حل شود.